Over Delgiro

We gaan wereldwijd op zoek naar bijzondere lokale grondstoffen om te verwerken in desserten en gastronomie.

Met ons assortiment richten we ons naar fijnproevers die kwaliteit en lèkkere smaak boven alles verkiezen. We gaan op zoek naar vakmensen die met onze exclusieve ingrediënten hun creaties telkens opnieuw naar een hoger niveau kunnen brengen.

Door onze kleine en familiale structuur slagen we er in om hoogwaardige producten snel en tegen correcte prijzen binnen uw handbereik te bezorgen. We delen graag het vakmanschap van onze fabrikanten met u, onze  afnemers en verwerkers.

 

Van harte,

 

Luc  &  Pallieter

Boordevol passie en smaak !

Kwaliteit is een keuze

Nuts

Kwaliteit is een visie

... en begint met juiste keuzes van producten, leveranciers en klanten. We zien onszelf niet als leverancier maar als een partner. We leveren niet, we werken samen. We overleggen en bekijken graag de mogelijkheden.

De drie pijlers binnen ons partnerschap zijn de vele trouwe klanten, keigoede leveranciers en Delgiro zelf waarbij elke partner respect en voldoening verdient. Het is een ideaal waar we vaak heel dicht bij komen. We maken ons sterk om voortdurend de hoge kwaliteitsnormen te blijven behalen. Dit is de uitdaging die we elke dag opnieuw wensen aan te gaan. 

Betere chocolatiers, brood- en banketbakkers, ijsbereiders, gastronomen en fijnproevers waarderen onze aanpak. Reeds 10 jaar zijn we heel dankbaar met uitmuntende professionelen een partnerschap te vormen. Voor hen willen we met Delgiro waardevol zijn en blijven, ...misschien weldra ook met u ?

Nut
Nut
Nut
Nut
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×